Mindfulness / meditaatio

Mindfulness 1. - perusteet

Vaivaako stressi, kipu, unettomuus tai aivosumu?

Lisää hyviä hetkiä elämään?

Tervetuloa pitämään hyvää huolta itsestäsi!  Mindfulness-kurssilla tutkitaan kuinka hyväksyvän, tietoisen läsnäolon harjoituksilla voi lisätä hyvinvointia ja selkeyttä työssä, arjessa ja ihmissuhteissa.
Kurssilla sivuttaviin teemoihin ja harjoituksiin lukeutuu perusteiden ja yksinkertaisten, käytännönläheisten harjoitusten ohella muun muassa

- Mindfulness arjessa ja perheessä
- Keskustelun mindfulness
- Tietoinen syöminen


Mindfulnessin perusteet -viikonloppukursseja Keholataamolla Herttoniemessä (Hiihtomäentie 39) keväällä 2019. Kyselyt ja ilmoittautumiset sähköpostitse yhteystyo(a)gmail.com.


Mindfulnessia harjoitellaan myös seuraavilla Yhteystyön kursseilla tänä keväänä:

Tanssin ja hyvinvoinnin viikonloppu-kurssit Hiidenopistolla ja Raaseporin kansalaisopistolla keväällä 2019. Ilmoittautumiset opistojen kautta.

Kehotietoisuuden merkitys hyvinvoinnille - työpajat Joogakoulu Shantissa, Töölössä keväällä 2019. Ilmoittautumiset sähköpostitse yhteystyo(a)gmail.com


Varaat paikkasi kurssilla tai ryhmässä ilmoittautumalla sähköpostitse tai puhelimitse. Ohjeet maksuun saat sähköpostitse. Ilmoittautuminen sähköpostin tai puhelimen välityksellä on sitova sopimus ja peruutustapauksissa varausmaksua ei palauteta. Mikäli peruutat paikkasi yli 2 viikkoa ennen kurssin/ryhmän alkua, palautamme tekemäsi maksun kurssista lukuunottamatta varausmaksun osuutta. Jos peruutus tapahtuu alle 14vrk ennen kurssin aloituspäivää tai kurssin jo alettua  palautetaan maksu ainoastaan sairastumistapauksissa, jotka estävät kokonaan osallistumisen kurssille. Tällöin voit hakea maksun palautusta/laskun peruutusta lääkärintodistuksella.

 

Mindfulness 2. - syventävä kurssi

 Syventävälle kurssille voi osallistua mikäli olet käynyt jo aiemmin mindfulness - tai meditaatiokurssin tai olet harjoittanut mindfulnessia omatoimisesti vähintään kuukauden ajan.