Tanssiterapia

Yksilöterapia

Tanssi- ja liiketerapia on kuntoutus- ja hoitomuoto, joka kuuluu luoviin taideterapioihin. Terapiaan voi tulla kehittämään parempaa suhdetta itseensä ja omaan kehoonsa, opettelemaan liikkumista vailla suorituspaineita.

Luova liike ja mindfulness auttavat stressinhallinnassa ja niitä voi hyödyntää isoissa elämänmuutoksissa, arjessa ja työssä jaksamisessa. Tanssiterapian menetelmät toimivat tutkitusti myös esimerkiksi masennuksen ja syömishäiriöiden hoidossa, oman kehonkuvan ja kehotietoisuuden parantamiseen.

Tanssi- ja liiketerapiaan ei tarvitse aiempaa kokemusta tanssista tai hyvää kuntoa, hengityskin on liikettä. Yksilöterapiassa liikkeellisten harjoitusten, keskustelun ja mindfulnessin lisäksi joskus myös tehdään reflektiivistä maalaamista tai piirtämistä.

Voit tulla halutessasi ensin avoimeen tanssi-liiketerapian tutustumistyöpajaan tutkimaan sopiiko tämänmuotoinen työskentely sinulle.

Yksilöterapian haastatteluaikaa varataksesi ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse.

Tanssiterapiaryhmät

Psykoterapeuttisen työskentelyn hyödyt yhdistettynä luovaan ilmaisuun ja liikkumisen nautintoon!

Hyödynnämme ryhmässä tanssi- ja liiketerapian ja mindfulnessin harjoituksia sekä erilaisia somaattisia menetelmiä hyvinvoinnin ja itsetuntemuksen lisäämiseksi. Terapiaryhmässä on tilaa jokaisen yksilöllisille tarpeille ja tavoitteille.

Tapaamiset ovat viikottain. Ryhmäkoot ovat mukavan pieniä ja luottamuksellisen ilmapiirin luomiseksi ryhmään ei alun jälkeen oteta uusia jäseniä. Tapaan kaikki osallistujat yksilöllisesti ennen ryhmän alkua.

Tanssiterapiaryhmään osallistuminen ei vaadi aiempaa kokemusta tanssista tai hyvää fyysistä kuntoa. Jokaisella on kyky omannäköiseensä luovaan ilmaisuun.


Uudet tanssi-liiketerapiaryhmät alkavat Keholataamolla, Herttoniemessä syyskuussa 2020. Ilmoittautumisia yksilötapaamisiin/alkuhaastatteluihin (ennen ryhmien alkua) otetaan vastaan parhaillaan!

Lisää tietoja Facebookissa:
https://m.facebook.com/events/4490506380961307?acontext=%7B%22source%22%3A%223%22%2C%22action_history%22%3A%22null%22%7D&aref=3&ref=notif&notif_t=actor_feedback

Ilmoittautumiset puhelimitse tai sähköpostitse

yhteystyo(a)gmail.com /

041 436 0110

Paikka kurssilla tai ryhmässä varataan ilmoittautumalla sähköpostitse tai puhelimitse. Ohjeet maksuun saa sähköpostitse.
Terapiaryhmien tapauksessa ryhmän järjestäjä pidättää oikeuden olla ottamatta ilmoittautunutta ryhmään jos järjestäjä alun yksilötapaamisen pohjalta päätyy siihen tulokseen, ettei ilmoittautuneen ryhmään osallistuminen palvelisi ilmoittautuneen tai ryhmän tarpeita. Tässä tapauksessa myös varausmaksun osuus palautetaan ilmoittautuneelle.
Mikäli osallistuja itse peruuttaa paikkansa yli 2 viikkoa ennen kurssin/ryhmän alkua, palautetaan maksu kurssista lukuunottamatta varausmaksun osuutta. Jos osallistuja peruuttaa paikkansa alle 14vrk ennen kurssin/ryhmän aloituspäivää tai kurssin jo alettua maksu palautetaan ainoastaan sairastumistapauksissa, jotka estävät kokonaan osallistumisen kurssille. Tällöin maksun palautusta/laskun peruutusta voi hakea lääkärintodistuksella.

Lyhytkurssit


Tutustumistyöpajat tanssi-liiketerapiaan

Tutustumistyöpajoissa pääsee kokeilemaan tanssi- ja liiketerapian, somatiikan ja mindfulnessin menetelmiä lyhyen kaavan kautta. Työpajat sopivat niin terapia-, hoito-, terveys- ja liikunta-alojen ammattilaisille kuin omasta hyvinvoinnistaan kiinnostuneille.

Osallistuminen ei vaadi aiempaa kokemusta tanssista tai hyvää fyysistä kuntoa.

Tutustumistyöpajoja tanssi-liiketerapiaan tulossa syksyllä 2019 Keholataamolla, Herttoniemessä. Kysy tarkempaa infoa:

yhteystyo(a)gmail.com

041 436 0110

Varaat paikkasi kurssilla tai ryhmässä ilmoittautumalla sähköpostitse tai puhelimitse. Ohjeet maksuun saat sähköpostitse. Ilmoittautuminen sähköpostin tai puhelimen välityksellä on sitova sopimus ja peruutustapauksissa varausmaksua ei palauteta. Mikäli peruutat paikkasi yli 2 viikkoa ennen kurssin/ryhmän alkua, palautamme tekemäsi maksun kurssista lukuunottamatta varausmaksun osuutta. Jos peruutus tapahtuu alle 14vrk ennen kurssin aloituspäivää tai kurssin jo alettua maksu palautetaan ainoastaan sairastumistapauksissa, jotka estävät kokonaan osallistumisen kurssille. Tällöin voit hakea maksun palautusta/laskun peruutusta lääkärintodistuksella.