Voimavaroja ja parempaa itsetuntemusta mindfulnessista ja kehollisuudesta

Terapia, kurssit ja koulutukset
Alkavat ryhmät elokuu 2024

(Lisätietoa myös Facebookissa: Tmi Yhteystyö)
Ilmoittautumiset ja kyselyt sähköpostitse yhteystyo(a)gmail.com tai puhelimitse 041 436 0110

Paikka kurssilla tai ryhmässä varataan ilmoittautumalla sähköpostitse tai puhelimitse. Ohjeet maksuun saa sähköpostitse.
Terapiaryhmien tapauksessa ryhmän järjestäjä pidättää oikeuden olla ottamatta ilmoittautunutta ryhmään jos järjestäjä alun yksilötapaamisen pohjalta päätyy siihen tulokseen, ettei ilmoittautuneen ryhmään osallistuminen palvelisi ilmoittautuneen tai ryhmän tarpeita. Tässä tapauksessa myös varausmaksun osuus palautetaan ilmoittautuneelle.
Mikäli osallistuja itse peruuttaa paikkansa yli 2 viikkoa ennen kurssin/ryhmän alkua, palautetaan maksu kurssista lukuunottamatta varausmaksun osuutta. Jos osallistuja peruuttaa paikkansa alle 14vrk ennen kurssin/ryhmän aloituspäivää tai kurssin jo alettua maksu palautetaan ainoastaan sairastumistapauksissa, jotka estävät kokonaan osallistumisen kurssille. Tällöin maksun palautusta/laskun peruutusta voi hakea lääkärintodistuksella.


TILAUKSESTA ERITYISRYHMILLE:


Kursseille tai terapiaan osallistuminen ei vaadi tanssitaitoa tai hyvää kuntoa - pyörätuolit ja avustajat myös tervetulleita. Tuntien tahti on pääosin rauhallinen ja liikkeellisten harjoitusten välissä tehdään rentoutuksia sekä joskus maalataan. Kurssit räätälöidään aina asiakkaiden tarpeiden sekä toiveiden pohjalta.

Tanssi-liiketerapiaryhmä

Hyödynnämme tanssi-liiketerapian, kontakti-improvisaation, rentoutuksen ja mindfulnessin menetelmiä. Ryhmässä on tilaa jokaisen omannäköisen luovan ilmaisun kehittämiselle.


Lasten ja vanhempien kurssi

Tanssia, yhdessä leikkiä ja rentoutusharjoituksia ryhmässä. Pääasiassa pari-/pienryhmätyöskentelyä.


Yksilötanssi-liiketerapia

Liikettä, kehotietoisuustyöskentelyä, rentoutusharjoituksia ja juttelua. Mahdollisuuksien mukaan myös maalaamme/piirrämme.


Tänään on hyvä päivä alkaa kokea elämä täydemmin