Voimavaroja ja parempaa   itsetuntemusta               mindfulnessista                       ja kehollisuudesta

Kurssit, terapia ja koulutukset


Mindfulness-kurssit

Luovan tanssin kurssit

Hyvinvointi -koulutukset ja -luennot
(tietoisuustaidot, vuorovaikutustaidot ja keholliset menetelmät)

Tanssi-liiketerapiaryhmät ja yksilöterapia

TYKY- / TYHY-päivätAvoimet kurssit ja terapiaryhmät 2020-2021                                                    

(Katso tarkemmat kuvaukset Kurssit ja terapia -ylävalikosta klikkaamalla tai lisätietoa yksittäisistä tapahtumista ja ryhmistä Facebookissa: Yhteys Tyo)


Tanssi-liiketerapiaryhmiä Keholataamolla, Herttoniemessä

Tanssi-liiketerapian tutustumistyöpajoja Keholataamolla, Herttoniemessä

Huom! Myös yksilöterapia-aikoja vapaana Keholataamolla Herttoniemessä ja Kotisalilla Fiskarissa jälleen keväällä -21


Ilmoittautumiset ja kyselyt sähköpostitse yhteystyo(a)gmail.com tai puhelimitse 041 436 0110


Paikka kurssilla tai ryhmässä varataan ilmoittautumalla sähköpostitse tai puhelimitse. Ohjeet maksuun saa sähköpostitse.
Terapiaryhmien tapauksessa ryhmän järjestäjä pidättää oikeuden olla ottamatta ilmoittautunutta ryhmään jos järjestäjä alun yksilötapaamisen pohjalta päätyy siihen tulokseen, ettei ilmoittautuneen ryhmään osallistuminen palvelisi ilmoittautuneen tai ryhmän tarpeita. Tässä tapauksessa myös varausmaksun osuus palautetaan ilmoittautuneelle.
Mikäli osallistuja itse peruuttaa paikkansa yli 2 viikkoa ennen kurssin/ryhmän alkua, palautetaan maksu kurssista lukuunottamatta varausmaksun osuutta. Jos osallistuja peruuttaa paikkansa alle 14vrk ennen kurssin/ryhmän aloituspäivää tai kurssin jo alettua maksu palautetaan ainoastaan sairastumistapauksissa, jotka estävät kokonaan osallistumisen kurssille. Tällöin maksun palautusta/laskun peruutusta voi hakea lääkärintodistuksella.


TILAUKSESTA ERITYISRYHMILLE:


Kehitysvammaisille


Kursseille osallistuminen ei vaadi tanssitaitoa tai hyvää kuntoa, pyörätuolit ja avustajat myös tervetulleita. Tuntien tahti on pääosin rauhallinen ja liikkeellisten harjoitusten välissä tehdään rentoutuksia sekä joskus maalataan. Kurssit räätälöidään aina kaikille asiakkaille sopiviksi ja asiakkaiden tarpeiden sekä toiveiden pohjalta.

Luovan tanssin kurssi

Tanssikurssi, jossa hyödynnetään mm. uuden tanssin, kontakti-improvisaation ja mindfulnessin menetelmiä ja pyritään kehittämään jokaisen omannäköistä luovaa ilmaisua. Valmistamme tanssiesityksen, mutta kurssille voi tulla osallistumatta esitykseen.


Tanssi-liiketerapiaryhmä

1,5h tanssillisia ja leikillisiä harjoituksia sekä rentoutus- ja mindfulnessharjoituksia ryhmässä kerran viikossa.


Lasten ja vanhempien kurssi

1,5h tanssia, leikkiä ja mindfulnessharjoituksia ryhmässä kerran viikossa 12 viikon ajan. Pääasiassa pari-/pienryhmätyöskentelyä.


Hyvän yhteyden kurssi avustajille ja avustettaville

1,5h yhdessä liikkumista, leikkejä, rentoutusta ja mindfulnessharjoituksia ryhmässä kerran viikossa 12 viikon ajan. Pääasiassa parityöskentelyä.


Yksilötanssi-liiketerapia

45minuuttia tanssimista, mindfulness- ja rentoutusharjoituksia ja juttelua. Joskus myös maalaamme/piirrämme.


Kysy myös tiiviskursseista!

 

Mielenterveyskuntoutujille

       ja masentuneille


Kursseille osallistuminen ei vaadi minkäänlaista tanssitaitoa tai hyvää kuntoa, jokainen liikkuu omalla tavallaan ja omassa tahdissaan.


Tanssi-liiketerapiaryhmä

1,5tuntia liikkeellisiä ja mindfulness-harjoituksia kerran viikossa. Osa ajasta käytetään jutteluun ja/tai rentoutukseen. Joillain kerroilla myös maalaamme.


Kurssi lapsille/nuorille ja vanhemmille

1,5tuntia liikkeellisiä ja mindfulness-harjoituksia kerran viikossa. Osa ajasta käytetään jutteluun ja/tai rentoutukseen. Pääasiassa pari-/pienryhmätyöskentelyä.


Yksilötanssi-liiketerapia

45minuuttia liikkeellisiä ja mindfulness-harjoituksia sekä juttelua/rentoutusharjoituksia. Joillain kerroilla myös maalaamme.


Kysy myös tiiviskursseista!

Tänään on hyvä päivä alkaa kokea elämä täydemmin