Työpajat ja kurssit


Tutustumistyöpajat

Tutustumistyöpajoissa pääsee kokeilemaan tanssi-liiketerapiaa ja keho-mieli -terapiaa lyhyen kaavan kautta. Työpajat sopivat niin hoito-, terveys- ja liikunta-alojen ammattilaisille kuin omasta hyvinvoinnistaan tai terapiaryhmistä kiinnostuneille.

Osallistuminen ei vaadi aiempaa kokemusta tanssista tai hyvää fyysistä kuntoa.


Kysy tarkempaa infoa:

yhteystyo(a)gmail.com

041 436 0110

Varaat paikkasi kurssilla tai ryhmässä ilmoittautumalla sähköpostitse tai puhelimitse. Ohjeet maksuun saat sähköpostitse. Ilmoittautuminen sähköpostin tai puhelimen välityksellä on sitova sopimus ja peruutustapauksissa varausmaksua ei palauteta. Mikäli peruutat paikkasi yli 2 viikkoa ennen kurssin/ryhmän alkua, palautamme tekemäsi maksun kurssista lukuunottamatta varausmaksun osuutta. Jos peruutus tapahtuu alle 14vrk ennen kurssin aloituspäivää tai kurssin jo alettua maksu palautetaan ainoastaan sairastumistapauksissa, jotka estävät kokonaan osallistumisen kurssille. Tällöin voit hakea maksun palautusta/laskun peruutusta lääkärintodistuksella.Nainen & Keho -kurssi

Nainen & keho -kurssi on naisille suunnattu matka kohti lempeämpää suhdetta itseensä ja omaan, koko elämän läpi muuttuvaan, ihmeelliseen naisen kehoon.

Kurssilla tehdään aiheeseen sovellettuja mindfulness- ja kehotietoisuusharjoituksia sekä lempeää kehonhuoltoa. Lisäksi voimauttavissa harjoituksissa tutkitaan suhdetta kehollisuuteen luovin menetelmin.

Opettelemme asuttamaan omaa kehoamme tässä hetkessä kokemisen ja aistimisen kautta, tiedostamaan omia tarpeitamme, tunteitamme - kehon viestejä herkemmin. Tämän taidon vaikutukset näkyvät henkisen ja fyysisen terveyden ja hyvinvoinnin kohentumisena.

Jokainen asettaa kurssilla omat henkilökohtaiset tavoitteensa, mutta yhteisenä aikomuksena on häpeän ja itsekritiikin otteesta hellittäminen ja itsensä arvostamiseen kasvu.

Kurssi sopii myös kivun, sairauden ja liikuntarajoitteiden kanssa eläville.